HomeOver Het Kompas

Over Het Kompas

Basisschool Het Kompas is een prettige, niet al te grote school in de molenwijk in Almere-Buiten. Een school waar kinderen gestimuleerd worden om te leren, samen te werken en om hun talenten te ontwikkelen.

In onze klassen werken wij aan een veilige en taakgerichte sfeer, waarbinnen de kinderen goed tot leren kunnen komen. De leerkrachten kijken naar wat de kinderen nodig hebben en stemmen hun lessen af op de leerbehoeften van de leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen gemotiveerd blijven om zichzelf verder te ontwikkelen en de liefde voor het leren vasthouden.

Wij werken samen met ouders, collega’s en leerlingen om onze doelen te behalen en bieden elkaar ruimte om ideeën te verwezenlijken. Passend bij de identiteit van de school werken wij aan een veilige leeromgeving, waarbij aandacht en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten? Bekijk dan ook onze Facebookpagina en ons magazine. Overweegt u uw kind aan te melden? Vul dan het kennismaken formulier in.

Sandra Roozeboom, directeur